Iznenadite svoje najdraže poklon bonom za tretmane u Poliklinici Labar!

Izaberite između brojnih estetskih zahvata i tretmana, od pomlađivanja Botoxom i filerima, mezoterapije, mikrodermoabrazije, povećanja grudi, liposukcije, operacije visećeg trbuha, povećanja usnica, trajnog uklanjanja dlačica Soprano XL laserom, Dermalogica i ROC njege i još mnogo drugih i nećete pogriješiti jer kod nas će čak i najizbirljiviji pronaći nešto za sebe.

U Poliklinici Labar možete kupiti poklon bon s novčanim iznosom ili pak poklon bon za određeni zahvat namijenjen Vama dragoj osobi. Nazovite nas i saznajte sve što vas zanima o tretmanima koje možete pokloniti.

Poklonite ljepotu tijekom prosinca, a mi ćemo darivati Vas

Iznenadite dragu osobu poklon bonom Poliklinike Labar u vrijednosti od najmanje 1.000,00 kn, a mi ćemo razveseliti Vas tretmanom PEEL OFF DELUXE nakon kojeg će vaša koža zablistati i biti ćete spremni ući u Novu godinu puni samopouzdanja i sigurni u svoju ljepotu. Vaš poklon uključuje Dermalogica Precleanse čišćenje lica, dijamantnu mikrodermoabraziju uređajem Pristine s dvostrukim učinkom (uklanjanje površine kože i poticanje proizvodnje kolagena i elastina) i specijalnu njegu Dermalogica nakon kojeg će vaša koža ponovno biti baršunasto meka i blistava.

Kontaktirajte nas