Vi ih se želite riješiti zauvijek, a mi ćemo se pobrinuti za to!

U godini laserske epilacije isprobajte Soprano XL besplatno!             

U godini laserske epilacije u Poliklinici Labar od 01.02.-31.12.2017. uvjerite se u učinkovitost  Soprano XL lasera besplatno  i dogovorite svoj  tretman s popustom do 40% ili pak ostvarite pojedine tretmane gratis!

Za razliku od nekih poliklinika koje koriste istu lasersku  platformu za različite tretmane poput uklanjanja dlačica i pomlađivanja kože, mi za lasersku epilaciju koristimo diodni laser Soprano XL koji je svojom valnom duljinom namijenjen isključivo uklanjanju dlaka  i na taj način za naše klijente  osiguravamo najučinkovitiji  i siguran tretman.

Kako bi se uvjerili u učinkovitost Soprano XL tretmana uklanjanja dlaka nudimo vam probni tretman gratis jer želimo s vama podijeliti slijedeće:
1.Soprano XL je snažan diodni laser,a koristi SHR tehnologiju koja rezultira izvanrednom učinkovitošću na svim tipovima kože.
Znanstveno je dokazano da je diodni laser koji koristi valnu duljinu  810 nm uz SHR tehnologiju optimalan u uništavanju korijena dlaka uključujući sve tipove kože, pa čak i one najtamnije. Naš laser ima najveću snagu na tržištu i osigurava učinkovitost i trajne rezultate.
2.Besplatan probni tretman prije vašeg prvog tretmana osigurat će izvanredne rezultate već od prve laserske epilacije.
Kako je svaka osoba jedinstvena dr. Labar je odlučio probni test laserske epilacije svojim klijentima omogućiti gratis kako bi osigurali optimalne postavke lasera za vaše učinkovito individualizirane tretmane već od početka-radi najboljih rezultata već nakon prvog tretmana.

Prijavite se za svoj probni tretman već danas i saznajte sve o popustima koje možete ostvariti!

Kontaktirajte nas