English

Nazovite nas: 023/306-005

Nikole Tesle 12b, 23000 Zadar Vidi mapu

Dr Labar

Dr Labar

 • Marin Labar, dr.med. rođen je 1971. godine u Zadru. Nakon završene osnovne i srednje škole 1990. godine upisuje Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, u prvoj generaciji studenata koji studiraju po šestogodišnjem programu. Diplomirao je u srpnju 1996. godine. Nakon odrađenog obaveznog jednogodišnjeg staža nekoliko mjeseci radi na zamjenama u ordinacijama opće medicine. 1998. godine započinje specijalizaciju iz opće kirurgije,a specijalistički ispit polaže pred komisijom medicinskog fakulteta KBC Rebro 2002. godine.2001.godine bio je član kirurškog tima na KBC Rebro koji je prvi u jugoistočnoj Europi napravio transplantaciju jetre sa živog donora na dijete. 2005. godine započinje specijalizaciju iz plastične kirurgije na Klinici za plastičnu kirurgiju K.B.Dubrava,a subspecijalistički ispit polaže u prosincu 2006. godine.Od 1998. do 2011. godine zaposlen je u O.B.Zadar gdje je utemeljitelj Odsjeka za plastičnu kirurgiju.

  Centar estetske i plastične kirurgije

  Centar estetske i plastične kirurgije pri Poliklinici Labar počeo je s radom u 2010.g. Od samih početaka dr. Labar inzistira na individualnom pristupu svakom pacijentu i uključen je u sve faze ostvarenja Vaših snova o ljepšem izgledu, od inicijalne, besplatne konzultacije pa sve do svih postoperativnih pregleda.

  “Morate biti pedantni i imati osjećaj za ono što radite” ,kaže dr. Labar. Njegova posvećenost detaljima, osobni pristup svakom pacijentu te želja da rezultat bude savršen, a zadovoljstvo pacijenta maksimalno rezultira sve većim brojem klijenata.”Opseg posla u našem Centru estetske i plastične kirurgije dramatično raste zahvaljujući preporukama naših pacijenata koji nam upućuju svoje prijatelje i članove obitelji.”

  Vrhunski rezultati

  Dr.Labar je posvećen postizanju vrhunskih rezultata, ali na način da je sigurnost pacijenta na prvom mjestu. Stoga se kontinuirano educira i usavršava, ali isto tako posvećuje posebnu pažnju izboru tehnologija i medicinskih proizvoda koje koristi u postizanju svog krajnjeg cilja “inovacijom do ljepote” – do savršenog, prirodnog izgleda na najsigurniji način.

  Za pacijente koji zahtijevaju više vremena i pažnje i žele se razmaziti na raspolaganju su posebni paketi koji uključuju i smještaj u ekskluzivnom, prvoklasnom hotelu & spa Iadera po povlaštenoj cijeni. U potpunosti posvećen poslu dr. Labar je uvijek na raspolaganju bez obzira na vrijeme.”Nikada ne gledam na sat kada su u pitanju moji pacijenti”, kaže dr. Labar. “Uložiti ću koliko god treba vremena za najbolji mogući ishod kod mog pacijenta”.

  Edukacija

   Završen Medicinski fakultet u Zagrebu.
   Specijalizacija iz opće kirurgije u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.
   Specijalizacija iz plastične kirurgije u Kliničkoj bolnici Dubrava.

  Stručno iskustvo

   1998-2002. Specijalizacija iz opće kirurgije (O.B.Zadar,K.B.C.Rebro Zagreb)
   2005-2006. Subspecijalizacija iz plastične kirurgije K.B.Dubrava
   2007-2011. Osnivač i voditelj Odsjeka za plastičnu kirurgiju O.B.Zadar
   2001. Član tima kirurga u K.B.C.Rebro koji su prvi u jugoistočnoj Europi obavili transplantaciju jetre sa živog donora na dijete.
   2011.-danas. Poliklinika Labar

   

  Your browser doesn’t support JavaScript or you have disabled JavaScript.

  Članstvo